Man undres ….

Selv har jeg måtte / ‘skulle’ tage medicin, hver dag siden mit uheld i maj 2003 .pga. af de mén og smerter døgnet rundt som det har medført. Jeg har prøvet det ene og det andet morfin lign. produkter, Lyrica, Tramodol Oxynom, Ibrumetin, Topimax Ipren, pamol … depotmedicin og dit og dat ….. og for at kunne tåle disse ting eller følger heraf: Lansoprazol og Primeran …. Noget har sænket mit blodtryk så meget så jeg blev svimmel eller fik kvalme, hovedpine/migræne, fik flere smerter og sådan har man fosøgt sig …. Efter et rigtig voldsomt smertefald i maj 2013, hvor jeg igen måtte have fat i en vagtlæge, fik jeg denne gang en Holistisk læge … Under disse smerteanfald, jeg får af og til, havde jeg fået noget der skulle modvirke kvalme og opkast og så gik det da helt galt og vagtlægen anbefalede mig, at droppe alt medicin for en lille tid. Da jeg efterfølgende følte at det faktisk ikke gjorde den helt store forskel, i forhold til mine smerter, har jeg siden droppet al medicin … så må smerterne være smerter. Kun i få tilfælde tager jeg noget. Og så kan man spørge sig selv om, hvorfor har jeg dog gået og taget al det skidt?

Hele tiden søger man / jeg efter muligheder der kan hjælpe, helbrede, lindre … både mig selv, mine kære … Nu her, hvor en der står mig meget, meget nær kæmper en kamp mod den forbistrede sygdom Cancer, så ønsker man jo bare i sin følelse af magtesløshed, dog at kunne hjælpe/støtte så meget man kan og måske finde lige netop det der skal. Og hvis det virkelig er sandt det der skrives i den bog jeg er ved at læse ” Den tilbageholdte viden om helbredelser” af Robby Curdorf, at der for hver sygdom man kan rammes af, findes et helbredende middel i naturen og at det er konstateret, ved obduktion af dyr og mennesker, at de der f.eks. var døde af en hjerneblødning eller en sprængt kranspulsåre, viste sig at de alle manglede kobber. Var de døde som følge af sukkersyge, manglede de spormineralerne krom og Vanadium. Havde de muskelsvind, dårligt hjerte, kræft m.m led de af Selén-mangel osv

Ja, så er det altså jeg undres over man, hvis man nu foreksempel får konstateret sukkersyge ikke som læge siger … hov, jeg må lige undersøge om det skulle være tilfældet om patienten skulle ske at mangle nogle af de mineraler og om en kræftpatient skulle ske at mangle selen. Kan det virkelig passe at medicinalindustrien har så stor magt, at man hellere vil stoppe en masse syntetisk medicin i folk end, at hjælpe dem med at få de ting de evt. kunne mangle og der kunne hjælpe fra naturens side.

Nu prøver jeg det i hvert tilfælde på mig selv. For selvom jeg i forvejen altid har sørget for at få en god varieret kost, kommer fra et hjem hvor vi har dyrket rigtig mange ting selv med sikkerhed for at det ikke er sprøjtet og som barn har fået mælk direkte fra gårdmanden, selv haft høns, får, ænder osv. Så tiltaler tanken om at kunne finde alle de gode ting i naturen mig og synes det er lidt spændende at afprøve om det evt. skulle have den virkning det siges at have …. for hvor ville det dog være skønt.

Efter sigende skulle ..
Gurkemeje være smertestillende og godt for led og muskler
Ingefær: Ledproblemer, anti inflamatorisk
Bare en lille havtorn på størrelse med en ært indeholder lige så meget C-vitamin, som i halv citron eller en hel appelsin
Avokado rig på sundt fedtsyre og omega-3 osv.
Salvieudtræk mod blærebetændelse (bare som info) og det kan jeg selv skrive under på.

Naturens eget lille medicinskab

Selen-mangel ses ved begyndende brune lever pletter og skulle ved 6-10 mdr. indtagelse af selen fjerne pletter både fra hud og indvolde …. det ville da være værd at afprøve, for som man siger hellere forbygge end helbrede. Selen findes især i kød og især i lever og nyre, samt fisk, skaldyr, mælk, ost og æg, samt visse nødder, især paranødden.

Hvis min datter der har sukkersyge efter ganske få dages indtagelse af krom føler / ser at hendes blodsukker bliver mere stabilt, så er det da værd at prøve.

Det var som bare lige det …

PS! Tror denne film “First do no harm” er en jeg skal se inden for den nærmeste fremtid