Hej

Ja det var meningen at min sag skulle være afgjort først i februar, men sådan gik det ikke helt. Herefter fik jeg at vide der ville komme en afgørelse den 25. februar, men sådan skulle det så heller ikke gå. Men alle gode gange tre, er det ikke sådan man siger, så ser det endelig ud til at lykkedes, så jeg snart får en afgørelse.

Nu er jeg så lidt spændt på, hvordan det hele vil komme til at se ud for mig økonomisk set. Selve pensionen ligger selvfølgelig fast i forhold til ens indkomst, i tilfælde af man har nogen udover pensionen, men er der nogen der kan svare mig på, om der er andre ting jeg skal være opmærksom på: Får man noget udbetalt fra forsikringer, PFA og er det værd at tage sin sag op igen erstatningssmæssigt? Hvor skal man henvende sig for at få de bedste svar, for kommunen kunne ikke give mig dem.

Jeg ved at fra SEB kan man vælge at få udbetalt det hele på en gang, men så får man intet når man bliver 60.

Er der nogen der kan give mig nogle gode råd, vil jeg blive rigtig glad smiley

MVH Jette Egeskjold