Med 332 besøgende fra den 8. – 31. januar må det siges, at være en overvældende og glædelig start.

Min egen sag om førtidspension bliver behandlet i morgen og jeg er selvfølgelig meget spændt på, hvad udfaldet bliver, men tror på jeg får den. Ellers er der ingen retfærdighed til. Samtidig har jeg en masse ting, der skal ordnes da min fritstillelse ophører den 28. februar og jeg der står uden arbejde.

Når jeg er kommet på den anden side af alt dette. Vil jeg bruge lidt mere energi på det her og se om jeg kan få gang i nogle de aktiviteter og idéer herinde og håber, at nogle af jer der har været inde at kigge, og selvfølgelig også jer der kigger ind senere, vil være med.

Hvis nogen er interesseret har jeg oprettet en gruppe på Facebook der hedder Redningsplanken. Her vil jeg oprette de samme begivenheder, som står i kalenderen på hjemmesiden. Man er også her velkommen til, at komme med idéer m.m.